0876 556 557, 0876 110 204
ahf@caretime.bg

 

Ресурсен център за медико-социални грижи и услуги в дома

Медикъл Кара - посредник за лечение в чужбина

За нас – Здравен информационен център Медикъл Караджъ ООД

Ние от здравен информационен център Медикъл Караджъ ООД имаме за цел да предоставим превантивни и лечебни услуги на високо ниво. Вярваме, че личният избор на пациентите ни трябва да се основава на тяхната информираност, подкрепена от компетентните съвети на специалисти в различните медицински области. От влизането на пациентите при нас до диагностицирането им и предприемането на лечение, ние полагаме грижа за тяхното спокойствие. Всички медицински услуги и решения са свързани с използването на най-иновативни и съвременни технологии,прилагани в медицината.

Повечето клиники, с които работим, са изградени по изискванията на JCI /Joint Commission International/ – Система за управление на качеството и безопасността в областта на здравеопазването.

Ние, здравен информационен център Медикъл Караджъ ООД, сме изградили взаимоотношения с партньорите ни, които дават възможност за гъвкавост и бърза реакция в случаите, в които се налага неотложна помощ. За организирания процес на работа спомага новият подход за контрол на данни и медицински сведения чрез електронна мрежа – клиники без хартиени носители. Така се спестява ценно време на болния, лекаря и медицинския персонал.

 

Защо със Здравен информационен център Медикъл Караджъ ООД?

Независимо дали имате нужда от превантивни грижи, диагностика или лечение, пред вас стои огромен избор от възможности. Към коя клиника и лекар да се обърнете; разумна ли е цената, която ще платите; как да организирате пътуването и престоя си – всичко това отнема време и усилия. С нас всичко това става по-лесно и сигурно, защото:

  • Пестите време. Ние имаме изградени партньорски взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в света. Знаем към кого да се обърнем в зависимост от Вашия случай, знаем какви документи да предоставим и как да го направим, за да бъдат разгледани във възможно най-кратки срокове.
  • Пестите средства. Ние знаем кое, къде, колко би могло да струва, така че вероятността да бъдете подведени е сведена до минимум. Нашият опит е Вашата сигурност.
  • Получавате възможности, които си струва да обмислите. Ние ще се свържем с клиниките, които са специализирани в лечение на Вашата диагноза, и ще Ви предоставим офертите, които отговарят на изискванията Ви. След това изборът е изцяло Ваш.
  • Печелите спокойствие. Ние правим това всеки ден и наистина разбираме от работата си. Оставете ни да организираме детайлите по пътуването и престоя Ви в зависимост от Вашите предпочитания, а Вие се посветете на най-важното – Вашето здраве.

 

Какъв е пътят ?

Когато пациент се обърне към нас, ние извършваме консултация с него за здравословните му проблеми, изискваме необходимите медицински документи и клинични изследвания. По наша преценка документите му се насочват за разглеждане в болници, които са специализирани в лечение на конкретното заболяване. След обсъждане на случая с медицинските екипи, предлагаме една или няколко възможности. Здравен информационен център Медикъл Караджъ ООД, се гордее с това, че нашите пациенти имат възможност за информиран избор, когато вземат важно решение за здравето си.

Превеждаме и легализираме необходимите документи чрез фирма партньор, която дава преференциални цени и условия на нашите пациенти. След получаването на оферти от няколко болници, разглеждаме и обсъждаме с пациента плана за лечение. При желание от негова  страна се насрочва дата за преглед и изследвания, съобразени с него и свободните часове в болницата.

Организираме транспорта, хотелското настаняване, вътрешните трансфери, преводачи и услуги, от които пациентът се нуждае. Важно е да подчертаем, че Медикъл Караджъ има представителство на местно ниво, което проследява целия процес и може да бъде подкрепа и опора на пациентите и техните близки.

Следваща стъпка след прегледа в болницата е да се проведат изследванията и лечението според предварителния план. Продължителността на болничния престой се определя от хода на лечението. Медикъл Караджъ Турс не е просто посредник, ние изграждаме нов път за един по-добър и здрав живот! След завършване на цикъла на лечение, пациентът се завръща в България. Ние продължаваме да следим и да се интересуваме от резултатите на лечението, защото периодът на възстановяване е излючително важен. Държим комуникацията от двете страни да е взаимна и коректна.